top of page

Op zoek naar opvolging met behoud van uw legacy?

Extra ondersteuning en versterking nodig de komende jaren?

Nood aan een volgende stap in uw carrière?

Ons doel is om telkens een win-win situatie te creëren op de lange termijn.

Onze toegevoegde waarde

1

Ervaring

Wij kijken ernaar uit om met u kennis te maken. We hebben in dezelfde positie gestaan, een verkoopproces overwogen, getwijfeld en uiteindelijk toch uitgevoerd ! We weten dan ook dat dit geen evident traject is. Dit kan enkel door het uitbouwen van een relatie gebaseerd op vertrouwen en respect. We geloven in volledige transparantie en open communicatie van begin tot einde. We bekijken een eventueel voorstel ook vanuit uw standpunt en trachten onze transacties dermate te structureren zodat alle partijen er een goed gevoel aan overhouden.

2

Legacy

Een bedrijf runnen is niet gemakkelijk, de valkuilen zijn legio. U bent erin geslaagd een prachtig bedrijf uit te bouwen. Wij hechten heel veel belang aan het behoud van de legacy van uw bedrijf!  Het gaat om meer dan alleen cijfers. Er is een naam om te beschermen, een geschiedenis om te ondersteunen en een team om te koesteren. We voelen dan ook een grote verantwoordelijkheid om het verleden te respecteren, te luisteren en te leren alvorens enige ambitie over groei en verandering uit te spreken.

3

Ondernemers

Ons team wordt geleid en gesupporteerd door ervaren ondernemers. Na de overname worden de buy-in managers gesteund door een ervaren Raad van Bestuur die zorgt voor de juiste governance. Het uitbouwen van geweldige bedrijven is tenslotte wat we graag doen.

4

Talent

We staan permanent in contact met ambitieuze buy-in managers. Deze staan te trappelen om ondernemer te worden. Als basisvereisten moeten deze ‘hungry, humble, flexible & coachable’ zijn. Via meerdere gesprekken, lunches en testen proberen wij de allerbeste te selecteren om samen met ons in uw voetsporen te stappen !

5

Executie

We zijn trots op ons trackrecord! Het kost veel tijd, energie en geld om een deal af te ronden. U wilt samenwerken met een partner die eerlijk, grondig en toegewijd is. Onze intenties om een transactie te doen slagen zijn dan ook oprecht en onderbouwd, we zijn geen naïeve dromers. 

Wat ondernemers zeggen

“ Het traject om ons bedrijf aan ROOTS over te laten ging vlotter dan verwacht.  De mensen van Roots waren transparant, snel en brachten de juiste man aan boord om de legacy van Standmark verder te zetten”. Wij hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ons bedrijf met het nieuwe management verder zal groeien en bloeien!"

Maxime Vanermen

Verkoper & Mede-investeerder ROOTS

Laten we eraan beginnen

bottom of page