top of page

Altijd al willen ondernemen? 
Op zoek naar een team van ervaren & hands-on co-investeerders?

 Niet zeker waar te beginnen in uw zoektocht?

Wat zoeken wij in een ondernemer?

Humble

 Wij zoeken mensen die de tijd nemen om te leren en vragen durven stellen wanneer ze zich in een nieuwe omgeving bevinden.  Het is niet vanzelfsprekend om in de voetsporen te treden van een succesvolle overlater. 

Hungry

We zoeken mensen die oprecht geïnteresseerd zijn om ondernemer te worden en niet bang zijn om met hun voeten in de modder te staan. Vaak betreft het bedrijven in saaie, ‘under the radar’ en niet-sexy sectoren.

Coachable

KMO's zijn onvoorspelbaar. Dingen kunnen en gaan de hele tijd mis. We zoeken managers die tegen een stootje kunnen, nooit hun enthousiasme verliezen en graag feedback en inzichten van andere mensen verzamelen.

Flexible

Zaakvoerders van KMO’s dragen meerdere petten. We zoeken ondernemers die enthousiast zijn over de mogelijkheid om hun vaardigheden toe te passen op verkoop, financiën, bedrijfsvoering, juridische zaken, werving en alles daartussenin.

Wat onze ondernemers zeggen

"Het partnership dat ik heb met actieve investeerders en mentors zoals Tom Hendrickx zorgt ervoor dat de leercurve ambitieus en haalbaar is. We bouwen een familiaal bedrijf verder uit op de juiste fundamenten."

 Tom Arts

Mede-eigenaar en CEO van Succes Koffie

Let's get started!

bottom of page