top of page

MMOYO

Vincent Van Hove werd mede-eigenaar en Managing Director van MMOYO, een transport en installatie bedrijf in Turnhout, na een succesvolle Management Buy-In transactie met Roots in Februari 2024.

rsz_20170101_martens_024.jpg

Vincent: De nieuwe kracht achter MMOYO

Met trots stellen wij u voor aan Vincent, de nieuwe drijvende kracht achter MMOYO. Vincent brengt een solide achtergrond in logistiek met zich mee en heeft een duidelijke ambitie: zijn talenten inzetten binnen een KMO-omgeving. Voor MMOYO vonden we in hem de ideale match om het bedrijf verder te zetten en te laten groeien.  

Over MMOYO

MMOYO is meer dan zomaar een transport-en installatiebedrijf. Het staat bekend om zijn volledige ontzorging van de klant, van A tot Z. Of het nu gaat om transport, installatie of andere logistieke oplossingen, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze klanten kunnen rekenen op een professionele aanpak, kwaliteitsservice en een team dat altijd voor hen klaarstaat. 

Een nieuwe toekomst voor MMOYO

De eigenaars van MMOYO waren op zoek naar een nieuwe opvolger die het bedrijf en het team een verdere toekomst kon bezorgen. Met Vincent aan boord zijn wij ervan overtuigd dat MMOYO een periode van groei en innovatie tegemoet gaat. 

Website

www.mmoyo.be

bottom of page